Primero TOTAL

Primero TOTAL är ett spannmålsfritt energi- och fiberrikt koncentrerat foder, lågt i stärkelse och utan tillsatt socker. TOTAL har utvecklats av engelska Hästfysiologer och funnits på marknaden sedan år 2000. Målet är att hjälpa dagens hästar att stärka och bibehålla ett balanserat och sunt fodersmältningssystem, utan att ge avkall på hästens individuella näringsbehov.

Alla är väl idag överrens om att grovfoder ska utgöra basen i all utfodring av häst. Beroende på hästens storlek, ålder samt prestation och/eller känslighet för grovfoder har vi hästägare sökt efter optimalt foder som man utan risk för fodersmältningsrubbningar kan ge till alla typer av häst.

Med TOTAL har du ett skonsamt fett- och fiberrikt foder som genom sin sammansättning tillför hästen nödvändiga näringsämnen, högvärdigt protein och lättsmälta växtfibrer. TOTAL ger en jämn, skonsam energi och genom sin balanserade verkan optimerar förmågan att ta upp näringsämnen.

Om din häst inte klarar sig enbart på grovfoder är TOTAL ett unikt komplement, ett friskvårdande, enkelt, tryggt, ekonomiskt foder som utgår från hästens egen förmåga att ta upp näring. Ett foder för alla hästar, alla discipliner, alla åldrar.

Primero_total

Innehållsföreteckning:
Hackelse och gräspellets, linfröpellets, linfröolja, svart solrosfrö, ärtor, vitamin- och mineraltillägg, elektrolyter, Yea-Sacc 1026™, myntha och Verm-X.